Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Székhelyszolgáltatás Budapesten és Újlengyelben 2018-ban is.

2018-ban is folytatódnak akcióink. Ennek megfelelően 2018-ban is kedvezményesen fizethet elő székhelyszolgáltatásra Budapesten, a VI. vagy II. kerületekben. Az akciós ár 19.900 + áfa, amely tartalmazza az ügyvédi munkadíjat is, vagy ha úgy tetszik 1 Ft-ot számlázunk ügyvédi munkadíj gyanánt.

Az akció vonatkozik az Újlengyeli székhelyszolgáltatásra is. Újlengyelben iparűzési adó mentesség van, vagyis a kirótt iparűzési adó nagysága 0 %. Itt is az ügyvédi munka díja 1 Ft. 

Mindkét esetben az ügyvédi munkadíj vonatkozik cégalapításra és cégmódosításra is.

0 Tovább

Székhelyszolgáltatás –  Központi ügyintézés: bejelentés

0Székhelyszolgáltatás 2015

A mai székhelyszolgáltatás bejegyzés alkalmával, górcső alá vesszük, hogy a székhelyszolgáltatás és a központi ügyintézést hogyan és kinek kell bejelenteni.

Sokak számára nem volt egyértelmű, hogy mi a helyzet a központi ügyintézéssel.

Erről már egy régebbi bejegyzés során részletesebben írtam, de nézzünk meg egy két dolgot ismétlés gyanánt.

Először is szeretném leszögezni, hogy az, hogy nem tudják pontosan, hogy mi a különbség a kettő között, nem róható fel senkinek sem.

Az ügyvédjüktől vagy jogászuktól mindenképpen kérjenek erről egy részletes tájékoztatást.

Az ügyintézés és a székhely elválhat egymástól.

Ezt ugyanaz a törvény engedi, mint amelyik szintén kimondja azt is, hogy alapszabályként a kettő ugyanaz és egy helyen található.

Azt is megbeszéltük abban a bizonyos cikkben, hogy a központi ügyintézés tulajdonképpen a társaság menedzsmentjének ad otthont, és itt nem folytatnak a működéssel kapcsolatos tevékenységet.

Azt különböző helyeken, irodákban teszik meg.

Viszont itt kell lenniük azoknak a papíroknak, amelyeket a társaságnak őriznie, és tárolnia kell.

Ennyi ismétlés elég is volt.

A következő székhelyszolgáltatás cikkben, már ténylegesen fogunk foglalkozni azzal, hogy kinek és miért kell bejelenteni a központi ügyintézés helyét.


Valamint, hogy milyen módok vannak erre.

 

0 Tovább

Székhelyszolgáltatás - Székhelyszolgáltatás IPA mentesen. Miért jó?

Érdemes többször felhozni a székhelyszolgáltatás során, hogy miért kifizetődő az, hogy a székhely IPA –mentes településen van bejelentve.

Az IPA azt jelenti, hogy iparűzési adómentes. Ez az adónem nem központilag van szabályozva olyan értelemben, hogy kiadták területi szintre. Meg van szabva, hogy az önkormányzatok autonómiájuk alapján, meghatározhatják saját maguknak, hogy ki vetik –e ezt az adót a településre vagy sem.

Egyre kevesebb és kevesebb ilyen településről számolhatunk be, amely IPA – mentes.

A székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat szépsége ebben rejlik, hogy olyan információkat tudhatunk meg, olyan kedvezményes szolgáltatásokat vehetünk igénybe, amelyet nem gondoltunk volna, mert nem volt senki, aki előtte megadta volna számunkra a megfelelő információt.

Érdemes IPA –mentes helyre kérni a székhelyet a székhelyszolgáltatás során.

Az IPA során a korrigált nettó árbevételnek a 2% - át kell kifizetni. Ez érthetőbben kifejezve azt jelenti, hogy a bevételből lejön az anyag költség és az alvállalkozók költsége.

Minden más megmarad, még a bérleti díj is, a bérek díja, minden, és ebből a nagy összegből számítják ki azt a bizonyos 2% -ot.

Ezért is éri meg az IPA településen igényelni székhelyet, a székhelyszolgáltatás során.

0 Tovább

Megbízható székhelyszolgáltatás iroda

A Gross székhelyszolgáltatás központi irodája a 1027 Budapest, Bem rakpart 50. sz. alatt.

Könnyen megközelíthető főleg tömegközelekedéssel, a Margit híd budai hídfőjénél áll meg a 4-6-os villamos, de gépkocsival is könnyen eljuthat ide. Igaz most kicsit nehézkesebb a parkolás a villamospálya építése miatt. Most akcióban a fél éves székhelyszolgáltatás. Aki június 1-től székhelyszolgáltatást rendel, az +1 hónap ajándék hónapot kap, mindössze egy forintért! Ajándék számlázó, és bélyegző minden szerződéskötő ügyfélnek. Ne feledje, hogy székhelyszerződését megkötheti saját ügyvédje előtt is, akkor be sem kell hozzánk fáradnia. Székhelyszolgálat nem csak Budapesten, hanem Újlengyelben is, ahol iparűzési adó mentesség van. 

0 Tovább

Székhelyszolgáltatás - Ha hiányzik az irat az adóellenőrzésnél, ki felel?

Székhelyszolgáltatás - Adóellenőrzés, ki felel az iratokért?
Székhelyszolgáltatás Budapest

A székhelyszolgáltatás témánkon kicsit túlmutató, de egy igen érdekes probléma válaszát hoztam el. Mostanában elég gyakran fordul elő az a kérdés, hogy kinek a felelőssége az, hogy ha az adózó iratait az adóellenőrzés során nem találják.

Az ellenőrzés során, a NAV kéri a könyvelési dokumentációkat, mert csak ezek alapján tudja elvégezni a szükséges dolgokat.

Ilyenkor a NAV kéri az adózótól azokat a bizonyos iratokat. Sokszor fordul elő az, hogy az adózó arra hivatkozik, hogy nem nála, hanem a könyvelőjénél található meg minden dokumentáció, ezért nem tudja odaadni az adóhatóságnak ellenőrzésre.

Nagyon fontos figyelni arra, hogy alapvetően az adózónak kell megőrizni ezeket a bizonyos dokumentumokat, akár székhely vagy a székhelyszolgáltatás bejelentett címén. A lényeg, hogy amikor kell, akkor elérhető legyen.

Csak abban az esetben fogja elfogadni a NAV azt a kifogást, hogy a könyvelőnél vannak az iratok, hogy ha arról az adózó és a könyvelő írt egy megállapodást, amelyből tisztán és világosan kivehető, hogy az iratanyag őrzését a könyvelő vállalta.

Minden más esetben, hogy ha nem találják a székhelyszolgáltatás, valamint a székhelyen a szükséges iratanyagot, akkor a felelősség automatikusan az adózót terheli, kivéve persze abban az esetben, amit fentebb említettem, hogy van róla egy nyilatkozat, hogy a könyvelő őrzi meg.

A székhelyszolgáltatás témánknak ez már a határ „területe”, de mindenképpen érdemes, ha széles körben vagyunk tájékozottak, hogy ne érjen váratlan meglepetés.

Ha szeretnének a székhelyszolgáltatás igényléséről több mindent tudni, és kedvező áron igényelni azt, akkor keressék fel a linkelt szolgáltató oldalát.

0 Tovább
«
123

Székhelyszolgáltatás - A legjobb választás!!

blogavatar

A blog a székhelyszolgáltatásról szól. A székhelyszolgáltatás fogalmáról, intézményéről, elvi-jogi hátteréről, magáról a székhelyszolgáltatás piacról, a buktatókról, gyakorlati tudnivalókról, a székhely jogi fogalmáról stb. Próbáljuk a blogot gyakorlati szempontból megközelíteni, gyakorlati tudnivalókat leírni.

Utolsó kommentek