Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Székhelyszolgáltatás - Székhelyszolgáltatás IPA mentesen. Miért jó?

Érdemes többször felhozni a székhelyszolgáltatás során, hogy miért kifizetődő az, hogy a székhely IPA –mentes településen van bejelentve.

Az IPA azt jelenti, hogy iparűzési adómentes. Ez az adónem nem központilag van szabályozva olyan értelemben, hogy kiadták területi szintre. Meg van szabva, hogy az önkormányzatok autonómiájuk alapján, meghatározhatják saját maguknak, hogy ki vetik –e ezt az adót a településre vagy sem.

Egyre kevesebb és kevesebb ilyen településről számolhatunk be, amely IPA – mentes.

A székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat szépsége ebben rejlik, hogy olyan információkat tudhatunk meg, olyan kedvezményes szolgáltatásokat vehetünk igénybe, amelyet nem gondoltunk volna, mert nem volt senki, aki előtte megadta volna számunkra a megfelelő információt.

Érdemes IPA –mentes helyre kérni a székhelyet a székhelyszolgáltatás során.

Az IPA során a korrigált nettó árbevételnek a 2% - át kell kifizetni. Ez érthetőbben kifejezve azt jelenti, hogy a bevételből lejön az anyag költség és az alvállalkozók költsége.

Minden más megmarad, még a bérleti díj is, a bérek díja, minden, és ebből a nagy összegből számítják ki azt a bizonyos 2% -ot.

Ezért is éri meg az IPA településen igényelni székhelyet, a székhelyszolgáltatás során.

0 Tovább

Megbízható székhelyszolgáltatás iroda

A Gross székhelyszolgáltatás központi irodája a 1027 Budapest, Bem rakpart 50. sz. alatt.

Könnyen megközelíthető főleg tömegközelekedéssel, a Margit híd budai hídfőjénél áll meg a 4-6-os villamos, de gépkocsival is könnyen eljuthat ide. Igaz most kicsit nehézkesebb a parkolás a villamospálya építése miatt. Most akcióban a fél éves székhelyszolgáltatás. Aki június 1-től székhelyszolgáltatást rendel, az +1 hónap ajándék hónapot kap, mindössze egy forintért! Ajándék számlázó, és bélyegző minden szerződéskötő ügyfélnek. Ne feledje, hogy székhelyszerződését megkötheti saját ügyvédje előtt is, akkor be sem kell hozzánk fáradnia. Székhelyszolgálat nem csak Budapesten, hanem Újlengyelben is, ahol iparűzési adó mentesség van. 

0 Tovább

Székhelyszolgáltatás IPA mentes településen

Hazánkban egyre elterjedtebb a székhelyszolgáltatás, mely nagyban megkönnyíti a cégek mindennapi életét, nagy terhet levéve az elfoglalt cégvezetők válláról.

A székhelyszolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy a cége számára érkező leveleket teljes körű asszisztenciával a székhelyszolgáltató kezeli, így Ön kényelmesen az e-mail rendszerén keresztül láthatja naprakészen küldeményeit. Emellett még a székhelyszolgáltatók többsége iparűzési adómentes településen is kínál székhelyszolgáltatást, mellyel még az éves iparűzési adót is megspórolhatja cége számára, mely egy jól működő nyereséges cégnél nem kis összeget jelent. Iparűzési adómentes település hazánkban kevés helyen található, de a legkedveltebb IPA mentes település Újlengyel, ahol az önkormányzat által kiszabott helyi iparűzési adó 0%

Amennyiben még ebben az évben módosítja cége székhelyét az IPA mentes Újlengyelbe, úgy a 2015-ös évben teljes mértékben megspórolhatja az adója egy igencsak nagy részét. 

Az IPA mentes székhelyszolgáltatás kedvezményes árakon elérhető az ország bármely pontján, megbízható ügyvédi háttérrel. 

0 Tovább

Székhelyszolgáltatás 4.

Sokakat foglalkoztathatnak azok a kérdések, hogy mennyibe is kerülhet a székhelyszolgáltatás? Továbbá, hogy egységesek-e az árak avagy van ahol olcsóbban van ahol drágábban tudom igénybe venni a székhelyszolgáltatást?

Mondhatni sok esetben változik a székhelyszolgáltatás ára. De, hogy ez mitől függ, hogy hol mennyit kell fizetni?
Ezekben a kérdésekben szeretnék kis segítséget nyújtani, remélem, hasznos információval tudok szolgálni Önnek.

Általában a legtöbb esetben a székhely helyszínén lévő önkormányzattól függ, hogy ők milyen adókat szednek, be ez nagymértékben befolyásolja a székhelyszolgáltatás árát.

Szót kell ejtenünk az IPA-ról amely az iparűzési adót jelenti amelyet az önkormányzatok vetnek ki és szednek be a saját területükön. 

Talán azért a legkedveltebb hely Magyarországon Újlengyel a cégalapítók, vállalkozók szemében mivel ott nincs iparűzési adó mivel az önkormányzat nem rendelte el az IPA bevezetését és szedését. Ezáltal, hogy az önkormányzat ennyire mondhatni , nagylelkű volt.

Általában az önkormányzatok azért vezetik be az IPA-t mivel nagy költségkieséssel rendelkeznek és az iparűzési adóból pótolni tudják a kieséseket.

Újlengyel, Budapesttől 30 km-re található az autópálya mellett helyezkedik el. A másik kedvelt székhelyszolgáltató központ Egyházasdengelegen található Budapesttől megközelítőleg 60 km-re, ahol hasonlóan kedvezőek a feltételek, hiszen az önkormányzat nem szed be IPA-t és emellé még a gépjármű adó fele is a pénztárcánkban maradhat.

Nagyon felkapott az általam elmíltett két helyszín ezért sok iroda itt jegyezteti be a cégüket, illetve a székhelyszolgáltatást is itt nyújtják.

0 Tovább

Székhelyszolgáltatás - egy megbízható cég...

A piacon sokan kínálnak székhelyszolgáltatást. Nem könnyű eldöntenie az embernek, hogy kit is válasszon. Mit lát az interneten valaki, ha beüti a székhelyszolgáltatás kulcsszót?

Lát ajánlatokat, árakat, elsősorban árakat, beszélnek hűségidőről, hogy "nálunk nincs hűségidő" és egyebekről...

Mit figyeljünk, ha szerződünk?

- először is, nézzük meg a szolgátatás árát

- olvassuk el figyelmesen a szerződést

- kérdezzünk rá arra, hogy vállalják-e a felelősséget a székhelyszolgáltatással összefüggésben?

- tesznek-e ki cégtáblát

- szkennelik-e a leveleket

- AMI NAGYON FONTOS: tudjuk meg, hogy a normál fizetendő székhely díjra számítanak-e fel egyéb díjakat, mint pl. postázási díj stb.

- menjünk fel a NAV adóslistájára és kérdezzük le, hogy a 100 millió feletti adótartozókból kb. hány található az adott szolgáltatónál

Nézzük meg, hogy a székhelyet biztosító cég ellen van-e végrehajtás, más cégek cégtábláit kiteszik-e közterületről jól látható helyre vagy sem. Ha kínálnak ingyen cégjogi műveletet, pl. ingyen cégalapítást, cégmódosítást, nézzünk utána, hogy van-e ügyvéd a helyszínen, ha nincs, hagyjuk ott a helyet azonnal! 

Végül egy megbízható székhelyszolgáltatás - megbízható székhelyszolgáltató, ahol ügyelnek az ügyletek tisztaságára: Gross Irodaház Kft. - székhelyben az élen.

0 Tovább
«
12

Székhelyszolgáltatás - A legjobb választás!!

blogavatar

A blog a székhelyszolgáltatásról szól. A székhelyszolgáltatás fogalmáról, intézményéről, elvi-jogi hátteréről, magáról a székhelyszolgáltatás piacról, a buktatókról, gyakorlati tudnivalókról, a székhely jogi fogalmáról stb. Próbáljuk a blogot gyakorlati szempontból megközelíteni, gyakorlati tudnivalókat leírni.

Utolsó kommentek