Székelyszolgáltatáson belül sokakban felmerülhet a kérdés, hogy lehetne-e a lakásukra bejegyeztetni a székhelyt? Hogyan működne? Milyen előnyökkel illetve hátrányokkal jár? Kiknek ajánlott a lakásukra bejegyeztetni a székhelyt?

Még rengeteg kérdés merülhetne fel bennetek, de talán a kis kérdéscsokromra adott válaszaim kielégítőek lesznek.

Természetesen lehet a saját lakásunkra is a székhelyünket bejegyeztetni. Ez talán azoknak lenne megfelelő, akik költségeiket nagyon alacsonyan szeretnék tartani. Számos előnyt illetve hátrányt tudunk felsorakoztatni erre a típusú bejegyzésre.

Akkor előnyös, ha valaki mindig otthon tud tartózkodni mivel ide a hivatalos levelek illetve értesítők ide fognak érkezni és azokat természetesen át kell venni, plusz a bejövő hívásokat is fogadni kell és természetesen megfelelő szaktudással is rendelkeznie kell, hogy válaszolni is tudjon a bejövő hívásokra.

Bár a kisebb vállalkozást működtetőknek rendkívül jó megoldás lehet, főleg, ha családi vállalkozásuk van mivel így költségtakarékosabb, mert nem kell a székhelyszolgáltatás igénybe venniük. Emellett még pozitívumként mondanám, hogy ha a saját házunk lesz a székhelyük nem kell irodát megvásárolniuk, avagy bérelniük, és az alkalmazottakat sem kell felvenniük illetve fizetniük.

Általában nagy cégeknél szoktak irodát vásárolni illetve bérelni ott viszont elengedhetetlenül fontos, hogy alkalmazottak közreműködjenek a munkafolyamatokban.

Következő cikkemben a székhelyszolgáltatás költségeivel fogok foglalkozni.